miércoles, 14 de septiembre de 2011

Carta oberta de Josep Lluis Madico Beltrán a les agrupacions del PSIB-PSOE de Mallorca

El passat mes d’agost, vaig prendre la decisió personal de passar a l’acció, abandonant la posició, merament reflexiva i d’anàlisi, que he exercit sobretot als Consells Polítics (PSIB, FSM i Palma). “Passar a l’acció” requeria elaborar alternatives i oferir-les als afiliats i, en aquest sentit, Debat en Xarxa i Debat Obert permetien, al menys parcialment, cobrir aquests objectius de forma continuada. Però era necessari anar més enllà i rompre amb inèrcies que duia el partit des d’un temps ençà, on enviar un Senador a Madrid es plantejava com una estratègia local d’una agrupació necessitada de revulsius
Així que vaig considerar necessari provocar un revulsiu en el que era la candidatura al Senat, i vist el desenvolupament dels fets, estic convençut que ha estat un encert. El proper Senador ni serà un becari ni serà algú orientat a fomentar expectatives localistes, i això és conseqüència de la meva candidatura.
Soc conscient de la meva posició de desavantatge vers els candidats “oficialistes”, com també som conscient que la inflació de candidats és com un xarampió inevitable  en primera instancia. No obstant, estic convençut que aquesta experiència servirà per introduir canvis que millorin la representació del Partit a Madrid.
Els meus objectius són:
-      Contribuir que l’esquerra no doni passes enrere a l’estat de benestar.
-      Contribuir a la consolidació de les Llibertats i del Estat Federal
-      Contribuir a millorar la percepció ciutadana a Mallorca de les Institucions i dels que representen als mallorquins.
-      Contribuir els propers 4 anys a millorar el PSOE en l’àmbit federal, autonòmic i local.
-      I, sobretot, posar en evidència que no tots els polítics som iguals.

Per descomptat, la meva proposta és per una única legislatura.
És per tot això que demano el recolzament, amb el vostre vot, de totes i cada una de les agrupacions mallorquines del Partit.

Palma a 12 de Setembre de 2011

2 comentarios: